måndag 29 augusti 2011

Funderar på att hänga dit några handdukar eller nått;)

Ikväll efter jobbet åkte jag direkt till Sofia och Joakim, såg lite friidrott och bara umgicks:) nu har jag just kommit hem, vid första inblick kändes lägenheten väldigt tom..? Då har min hyresvärd vart in (vilket jag godkände tidigare idag) och plockat med sig gardiner och lampor, inför att Karin och Stina ska flytta in nu på söndag. Allt känns just nu lite skumt, men jag tror allt kommer bli bra! Som avkoppling har jag faktiskt hittat mitt egna lilla sätt vilket är att laga mat;) just nu står jag och lagar morgondagens lunch, som säkert kommer räcka 3 dagar framåt;) detta måste jag säga är väldigt relaxi'n! Ser sen fram emot en god natt sömn:)

söndag 28 augusti 2011

Älskar verkligen de kvällar då man just klivit ut ur duschen, satt på sig sina skönaste mjukisbyxor, och dukat fram gottigott;) så ikväll blir det bara jag, vattenmelon och cashewnötter framför Batman begins! Hoppas ni andra har en lika mysig söndagkväll som jag:)

Goddag! Detta är det mest ansträngade jag har ork till att göra idag;) en ordentlig prommis till stan, runt nordstan och förhoppningsvist tillbaka! Bara jag inte blåser bort hehe

lördag 27 augusti 2011

Kvällens sällskap! À de e goa gubbar;)

Firmafest i fullt gång!!! Tävlingar och sykningar!;) detta är mitt vinnarlag;) jag Therese och Stephanie!;)
Nu är det så att jag valt att starta en ny blogg, hittat ett enklare sätt att uppdatera så det här kommer att bli kul! ;)

Åååh! Är så less regnet, kan de bara sluta regna?! Nu har jag just dlutat jobba och hoppat på bussen in till centrum, är lite stressad fö jag ska nämligen vara redo och klar på centralen 16.47 för att hinna med ett tåg till Lerum där Only och jack&jones har sammanstrålat en fest! Kommer bli grymt! Otur med vädret bara. Ikväll är jag dessutom dubbel bokad, jag bra far och flänger känns det som! Nä men erik har just kommit in på Chalmers så han har fixat biljetter till chalmersfesten lär ju va hur ball som helst! 20kr för ölen liksom;) dessutom galet mycket folk! Ja så ser min kväll ut:) hoppas bara jag hinner med tåget....:S hade!

fredag 26 augusti 2011

Hela goa gänget ikväll!:) snart bär det av till någon nice drink bar;) fan vilken härlig kväll!!!

Gyroz;) Come to mama!!

Ute och äter middag på Mykonoz med Sofia, hennes föräldrar, Jocke, Nisse och Emil! Det är tropisk värme ute och vi har det riktigt gött!;) snart kommer ölen!;)

Sitter och käkar lunch på jobbet, oh det kom precis in nya jackor till hösten, det är inte direkt ett stort lager vi har! Det är knappt så man ryms;) nu ska jag fortsätta på min goda lunch;) hade!

Sitter med Camilla och Emilia på slimfood och käkar lunch, om bara några få minuter måste jag springa till bussen och ta farväl av cam... Trist!!!!!

Hejhej
Test!!!

torsdag 25 augusti 2011

CAMILLA HÄR!

HEJHEJHEJ!!!! TEST!!!! REBBANS NYA BLOGG!!!