fredag 30 september 2011

Denna härliga fredag sitter jag med bästa tjejerna på Calles och njuter av en smarrig grillbuffé och kaffe o kaka;) En riktigt bra början på min näst sista helg här i Skellefteå!

tisdag 27 september 2011

Är just nu hemma hos Elin och hänger med henne och Anna:) ska strax se smurfarna:) Elin visade just hennes "boken om mig" en bok vi fick skriva i 8:an och i slutet av boken fick man skriva en hälsning till Elin. Det hade då jag gjort, hysteriskt roligt att läsa såhär 7 år senare! Ingen kan ju säga att jag höll inne på hur mkt jag tyckte om Elin inte;) men så är det väl än idag...:]

Fick även med Emilia Levanders hälsning! HAHA och bilderna sen!! Riktigt kul att få läsa hennes bok, måste hem och hitta åt min egen!!!

Idag var jag ute på en härlig promenad tillsammans med min bästa Elin! Efter några uträttade ärenden på stan gick vi längst strandpromenaden, där är det verkligen så himla fint speciellt då solen får kika fram:)

Efter en super god middag hemma hos farmor sitter jag nu i pappas sköna fåtölj men en go kopp kaffe i handen och halvsover... Sen ikväll blir det mys med bästa tjejerna;) Ha en mysig kväll ni också!! Hade!

fredag 23 september 2011

Gokväll! Denna fredagkväll umgås jag med mina kära föräldrar, vi har just ätit upp alla popcorn och ser en riktigt bra actionfilm The A-team. Filmen är rätt så rolig också, så nu då filmen är som mest spännande så vänder jag huvudet mot soffan för att liksom hah oh shitt såg ni ?! Typ... Då ligger båda två och sooover!!! ;) sötnosarna.. Helt slut efter dagens arbete!

tisdag 20 september 2011

Sitter på kitchen och äter en trevlig tisdagslunch med Hampus, Elin och Camilla:)

söndag 18 september 2011

Så här kan det se ut på väg in till allstar! Hoppas ni andra hat en lika bra kväll! "de var den läääängsta kööön i hele mitt liv".

lördag 17 september 2011

Såhär mycket tycker jag verkligen om Sanna Lindqvist!!!!!!!! Världens bästa Sanna!!!!!

Ikväll sitter jag på en grym förfest med grymma tjejer hemma hos Elin Wass! Senare bär det ut på äventyr i lillstaaaaan;) <3 Elin kom igen nuuuuu!

Sånt man inte fååååår missa då man är hemma i hockeystaden Skellefteå;) Hockey är ju trots allt bäst live! Så nån period blir det att se sen hem och göra sig i ordning för kvällens festligheter:) Ha en trevlig lördagkväll!!

fredag 16 september 2011

Inte igår jag var på allstar!

måndag 12 september 2011

Alltid lika kul att vara hemma och få andas in frisk norrlandsluft! Älskade mor bjuder på middag och en riktig smarrig efterrätt;) mummaaaa!

söndag 11 september 2011

Kvällen slutade på paddan från en båt till en annan;) all in!!!! Sista kvällen i götet;) kom igen!!!!!;D

lördag 10 september 2011

Woops... Blir en sväng till Danmark först innan kvällen;) ombord på stena line: jag, Sofia, Jocke, John, Nisse och Tobbe :D kommer blir en grym kväll!!

Godmorgon! Just nu är jag påväg till jobbet. Det gick skrämmande fort att den här dagen kom, det är nämligen min sista dag på Only i Göteborg... Sorgligt men samtidigt början på något nytt! Så idag blir det tårta för hela slanten sen en härlig sista helg (på ett tag) här i Gbg;) ha en bra dag ni med!

torsdag 8 september 2011

Nån gång ska ju va den första:) lämnade lägenheten idag och slängde in min nyckel genom brev inkastet, hejdå brunnsbo:(.... sen till frissan och göra mig snygg i håret, och nu sitter jag på condecco vid kompassen och äter en go macka och färskpressad juice... Helt solo!! Måste säga att det känns bara bra! Nu ska jag äta upp min macka och läsa min bok, vidare sen till Jocke och Sofia mina nya sambos för helgen;)

Oh harre gud.... Här sitter jag nu sent som attan och sätter fast adresslappar på mina kära ägodelar som nu ligger ihop tryckta i väskor som ska fraktas norrut!

För er som inte hängt med så flyttar ju nu till Stockholm och ser om det kan va nått för mig! Tror det kommer blir grymt:)

Sjukt nog har jag fått ner allt.... Förutom min jäkla hatt!!! Den blir att ha på huvudet helt enkelt! Kommer se fånigt ut så till höst med vem fan bryr sig. Så imorgon kl 08.00 hämtas jag av min otroligt hjälpsamme hyresvärd som kommer köra mig och mina väskor (5st) till DHL åkeri AB.

onsdag 7 september 2011

Ikväll sitter jag här på Vino pasta tre med mina arbetskamrater och vänner och tar ett eller tre glas vin;) känns sjukt att snart lämna dem... Men vi har redan bestämt att göra en fjällresa i norr och hänga i Therese stuga i Varberg;) så inte sista gången vi ses tack o lov!! Ursäkta den dåliga bilden...

tisdag 6 september 2011

Hej! Hoppas alla haft en fin dag, i götet regnar det för fullt.. Dock inte drabbat mig så mycket då jag jobbat hela dagen:) måste berätta om en riktigt rolig tävling vi har nu för våra kunder på Only. Vi har satt ut en jacka i butiken där alla kunder får skriva nånting på, ett citat, en rebus eller en rolig historia! Vad som helst:) sen ska de ta ett kort på de dem har skrivit och lägga upp det på Onlys Facebook sida. Den som Only tyckte var bäst kommer att få ett grymt pris;) Du ska gå in i butiken och kika på alla plagg, sen efter det har du 5 minuter på dig att ta så mycket du vill(bara en sak av varje) så mycket du bara orkar bära!! Jeans, jackor, toppar you name it! Det du hinner plocka på dig är ditt;) grymt va?!;)

Detta var det en tjej som skrev idag, tyckte jag var riktigt bra! Och det stämmer ju! "One life one chance"

måndag 5 september 2011

Skulle inte va helt fel att åka med den kryssningen;) aja, får bli en annan dag!

Hellooo! Jag har idag haft en superhärlig söndag tillbringad med min kära vän Erik vid Eriksbergskajen:) Där vi köpte oss varsin glass och bara njöt av det fina vädret! Sen blev vi hungriga och köpte pizza och hann med två riktigt roliga filmer ikväll:) tack Erka för en king dag!!

lördag 3 september 2011

Hej hej! Ikväll trots att det är lite sent på sommaren kör vi kräftskiva för hela slanten hemma hos Frida och Elin! Varholmen befinner jag mig på, begär inte att ni ska veta vart det ligger, vet knappt själv! Nu är det dags för nästa snappsvisa, pusshej!

torsdag 1 september 2011

Födelsedagsbarnet bland ett massa goda vänner! FÄRDIGA HÄV! En smirnoff för 30 spänn?! I'm in heaven;)

Erik fyller 21 år idag!! Det firas på Chalmers saloon;)