söndag 27 november 2011

Första adventsmys hos tjejerna på midsommarkransen:)

Ikväll värmer vi upp inför den 3:e december!! Befinner mig på en riktigt skön afterbeach:)

torsdag 24 november 2011

Efter 24 timmar upptäcker jag med lite hjälp av Adam att nån vart inne på min facebook och gjort en söt liten facerape! Hahaha vem kan de va?!;)
Den personen tycker att jag har de vårt att uttrycka mina känslor på rätt sätt så ville bara knuffa mig åt rätt riktning!

tisdag 22 november 2011

Kvällsfikat efter träningen! Smoothie och nötter, underskattat som tusan ;)

Vad hände? Insett att detta är mitt ANDRA träningspass idag. Har insett att den 3:e börjar smyg sig på! Och för er som inte vet vad som händer då är att det kommer vara en fotbollscup i Beach hallen. Och lira fotboll i sand är så sjukt jävla jobbigt! Så nu är det dubbla träningspass fram tills dess, kondition på morgon och styrka på kvällen!! (får se hur länge jag orkar hålla på med de men...) För vi ska vinna skiten;D

söndag 20 november 2011

Hej, det var länge sen! Står just nu på perrongen i vårberg efter att ha besökt mina goa vänner frank och isak:) alltid lika trevligt, blev till och med bjuden på en riktigt god hemmagjord hamburgare! Nästa gång blir det min tur att bjuda på nått smarrigt:)

Nu är jag påväg mot stan för att möta upp tjejerna, vi ska nämligen på bio och se inte vilken film som helst utan den nya twilight filmen!!!:D är så taggad! Jag och anna har redan paxat varsin kille att spana på så vi kommer ge tjejen till Julia hehe

Hoppas ni också får en fortsatt trevlig söndag!

onsdag 9 november 2011

Ikväll följde jag med Joanna till FHS och fick bland annat träffa några från hennes klass och för att se stand up med Soran Ismael, han var så rolig att jag höll på att kissa ner mig! Fick lära mig att uttrycket "lurmus" benämningen på tjejer som ah luras.. hehe.. Motsvarigheten för killar kallas "fintpinne" dock inte lika vanligt ! Sånt stod han bland annat och skämtade om, riktigt bra show!

måndag 7 november 2011

Ikväll på Beach hallen har vi kört turneringar och jag är helt slut! Vann 3 och förlora 3 så är rätt nöjd. Kommer dock kännas imorgon!

Nu sitter jag och F och tittar på då elitspelarna tränar, se och lär som man brukar säga!

fredag 4 november 2011

Är kääääääär! Hittade den här klänningen på Topshop som jag var tvungen att ta med mig hem;) Den var lite dyr men har tänkt använda den på jobbet, jul, nyår, midsommar, fester, osv osv... då är det väl mer okej?:)

Topshop 849sek.

tisdag 1 november 2011

Och det bjöds på en underbart god räkpaj! Fan så god den var!!! Tack så mycket Simon!

Direkt efter jobbet blev jag uppringd av Simon som är på besök i Sthlm och bjöd mig på middag i midsommarkransen hos tjejerna!:D stod just då och väntade på pendeln men efter ett sånt erbjudande vände jag genast på klacken;)