torsdag 22 december 2011

Känns underbart att vara hemma och återgå till gamla vanor, att skrapa bilrutorna från insidan på bilen ;)

tisdag 20 december 2011

Nu är granen äntligen klädd:)

Sitter på Arlanda express och är äntligen påväg hem !!:D Snart ses vi Skellefteå <3

lördag 17 december 2011

Bilder från gårdagens kväll! Jobbade på Beachhallen från 5-12 och fick träffa på riktigt härliga och taggade människor, alltid lika roligt;) fick agera både bartender och Dj!! Hehe

måndag 12 december 2011

Är ute på en kvällspromenad med Klara, runt Kungsholmen blev det:)

lördag 10 december 2011

Lite skillnad på december Skellefteå och december Stockholm!

Detta är ju helt fantastiskt!! Jag är äntligen framme vid min station och ser sååå mycket fram emot att bara få komma hem och ta av mig mina tajta jeans och dra på sig mjukis byxorna och kura ner sig i sängen och se några avsnitt av vänner innan jag släcker ner för att sova. Då jag möts av ett gigantiskt BERG som jag måste bestiga för att få allt de där jag drömt om hela kvällen...! Så efter en djup suck började jag klättra.. Oh klättra.

Efter enorma mjölksyre smärtor är jag nu äntligen hemma och ska strax slå på ett vänner avsnitt, ljusen är tända och det är mys på högsta nivå här på Polhems;D

fredag 9 december 2011

Är hemma hos Cissi på fredagsmys och idol i rutan! Alltid lika uppskattat efter en hård arbetsdag;)

torsdag 8 december 2011

Ikväll kommer vi ha en stort event för alla våra VIP kunder på Topshop så nu har vi laddar upp med en massa godiebags och ah våran kyl ser väl rätt okej ut eller?;)

Kommer bli en grym kväll!

Restid: 0:02h det gillar vi!!!

onsdag 7 december 2011

Som tack för att jag har fått bott hos Felicia och Adam så bjöd jag på kyckling och ris plus en kladdkaka och grädde!;) Satt fint i kistan!

Första kvällen i nya lägenheten avklarad, sov som en sten! Mysfaktorn var på topp med tända ljus, såg lite serier och burrade ner mig under täcket:)

Vaknade dock till ett pissväder... Sen glömde jag min hårfön på Beachhallen så sitter nu och lufttorkar håret... Tur att jag inte har så mkt hår;)

Här kommer några bilder hur lägenheten ser ut!

Toaletten.

Står i köket och blickar ut mot vardagsrum/sovrum.

tisdag 6 december 2011

Håller på att städa ur mitt rum och packar ihop mina saker för idag flyttar jag till min nya lägenhet på Kungsholmen! Bilder på lägenheten kommer sen.

Måste säga att jag är lite nervös men samtidigt excited! Kommer nog se Stockholm på ett helt annat sätt då jag kommer bo mitt i smeten:P

Kommer dock sakna mina föredetta roomies Adam och Fellischa;) ni är helt underbara!!

Från festen i lördags! =)































Nu har snön äntligen tagit sig hit!:) Det är inte mycket men... Litegrann;)

måndag 5 december 2011

Oshee cup 2011


















I helgen var jag och spelade Oshee cup 2011 på The Beach. I vårt lag "Legion of Skell" spelade jag, Felicia, Vera, Sofia, Hanna och Josse. Vi tog oss tyvärr inte till final men skitsamma vi hade riktigt roligt ;)

På kvällen hölls en gaaaaaalet bra fest, jag kommer lägga ut fler bilder från kvällen men ni får se några bilder redan nu på hur det såg ut.