torsdag 9 februari 2012

Ready for take of!;) strax ska planet lyfta som ska ta mig till Oslo där jag ska möta upp Sara, sen drar vi tillsammans vidare till Bergen och Hurtigruten:D

tisdag 31 januari 2012

Känns skönt att vara hemma en stund och vila upp batterierna inför båtlivet jag har framför mig:) ska bara njuta här i trygga skell!!
Fick till och med en ren och nybäddad säng av min far... ;) bara för att känna mig lite extra som hemma!

måndag 23 januari 2012

Tjaoo! Tänkte berätta om helgen medans jag sitter på saltsjöbanan och väntar på att åka mot jobbet! Det bästa som hände var att min mamma kom på besök! Det var helt underbart! Vi lunchade bland annat på Vapiano och var en kväll på Beachhallen där jag tror att jag hade snäppet roligare kanske;) (ovan se bilder från hallen)

Synd att helger ska vara så förbannat korta... Tack för i helger morsan! <3

Måste vara flika in med en helt annan sak också, påväg till tunnelbanan går jag alltid förbi polishuset. Utanför står en massa poliser och hela Hells Angels!!! Vet ej om jag är knäpp som säger det men var rätt coolt att se dem, gick som sagt förbi så fick en riktigt bra närbild på dem ;)

torsdag 12 januari 2012

Idag steg jag upp tidigt tidigt för att åka till Beachhallen och lira med bl.a. Felicia, Adam och Oskar plus Felicias kollegor! 0910 vs 08:orna! Svårt att veta vilka som vann;) Nu är kl 08.40 och jag ska dra iväg o handla lite frukost så jag blir människa! ;) ha en bra dag!

tisdag 10 januari 2012

Här kommer bilder från lördagen då vi firade Hanna som fyllde år! Kälken började på hovet där tyvärr Skellefteå förlorade :/ men kvällen avslutades på bästa sätt på white room !! Riktigt roligt var det;D

Inne på white room!

Hela gänget på slakthuset! Låter läskigt men faktiskt helt ok!

Klara, Fredrik, Rebecca och Julia:)

söndag 1 januari 2012