torsdag 22 december 2011

Känns underbart att vara hemma och återgå till gamla vanor, att skrapa bilrutorna från insidan på bilen ;)

tisdag 20 december 2011

Nu är granen äntligen klädd:)

Sitter på Arlanda express och är äntligen påväg hem !!:D Snart ses vi Skellefteå <3

lördag 17 december 2011

Bilder från gårdagens kväll! Jobbade på Beachhallen från 5-12 och fick träffa på riktigt härliga och taggade människor, alltid lika roligt;) fick agera både bartender och Dj!! Hehe

måndag 12 december 2011

Är ute på en kvällspromenad med Klara, runt Kungsholmen blev det:)

lördag 10 december 2011

Lite skillnad på december Skellefteå och december Stockholm!

Detta är ju helt fantastiskt!! Jag är äntligen framme vid min station och ser sååå mycket fram emot att bara få komma hem och ta av mig mina tajta jeans och dra på sig mjukis byxorna och kura ner sig i sängen och se några avsnitt av vänner innan jag släcker ner för att sova. Då jag möts av ett gigantiskt BERG som jag måste bestiga för att få allt de där jag drömt om hela kvällen...! Så efter en djup suck började jag klättra.. Oh klättra.

Efter enorma mjölksyre smärtor är jag nu äntligen hemma och ska strax slå på ett vänner avsnitt, ljusen är tända och det är mys på högsta nivå här på Polhems;D

fredag 9 december 2011

Är hemma hos Cissi på fredagsmys och idol i rutan! Alltid lika uppskattat efter en hård arbetsdag;)

torsdag 8 december 2011

Ikväll kommer vi ha en stort event för alla våra VIP kunder på Topshop så nu har vi laddar upp med en massa godiebags och ah våran kyl ser väl rätt okej ut eller?;)

Kommer bli en grym kväll!

Restid: 0:02h det gillar vi!!!

onsdag 7 december 2011

Som tack för att jag har fått bott hos Felicia och Adam så bjöd jag på kyckling och ris plus en kladdkaka och grädde!;) Satt fint i kistan!

Första kvällen i nya lägenheten avklarad, sov som en sten! Mysfaktorn var på topp med tända ljus, såg lite serier och burrade ner mig under täcket:)

Vaknade dock till ett pissväder... Sen glömde jag min hårfön på Beachhallen så sitter nu och lufttorkar håret... Tur att jag inte har så mkt hår;)

Här kommer några bilder hur lägenheten ser ut!

Toaletten.

Står i köket och blickar ut mot vardagsrum/sovrum.

tisdag 6 december 2011

Håller på att städa ur mitt rum och packar ihop mina saker för idag flyttar jag till min nya lägenhet på Kungsholmen! Bilder på lägenheten kommer sen.

Måste säga att jag är lite nervös men samtidigt excited! Kommer nog se Stockholm på ett helt annat sätt då jag kommer bo mitt i smeten:P

Kommer dock sakna mina föredetta roomies Adam och Fellischa;) ni är helt underbara!!

Från festen i lördags! =)































Nu har snön äntligen tagit sig hit!:) Det är inte mycket men... Litegrann;)

måndag 5 december 2011

Oshee cup 2011


















I helgen var jag och spelade Oshee cup 2011 på The Beach. I vårt lag "Legion of Skell" spelade jag, Felicia, Vera, Sofia, Hanna och Josse. Vi tog oss tyvärr inte till final men skitsamma vi hade riktigt roligt ;)

På kvällen hölls en gaaaaaalet bra fest, jag kommer lägga ut fler bilder från kvällen men ni får se några bilder redan nu på hur det såg ut.

söndag 27 november 2011

Första adventsmys hos tjejerna på midsommarkransen:)

Ikväll värmer vi upp inför den 3:e december!! Befinner mig på en riktigt skön afterbeach:)

torsdag 24 november 2011

Efter 24 timmar upptäcker jag med lite hjälp av Adam att nån vart inne på min facebook och gjort en söt liten facerape! Hahaha vem kan de va?!;)
Den personen tycker att jag har de vårt att uttrycka mina känslor på rätt sätt så ville bara knuffa mig åt rätt riktning!

tisdag 22 november 2011

Kvällsfikat efter träningen! Smoothie och nötter, underskattat som tusan ;)

Vad hände? Insett att detta är mitt ANDRA träningspass idag. Har insett att den 3:e börjar smyg sig på! Och för er som inte vet vad som händer då är att det kommer vara en fotbollscup i Beach hallen. Och lira fotboll i sand är så sjukt jävla jobbigt! Så nu är det dubbla träningspass fram tills dess, kondition på morgon och styrka på kvällen!! (får se hur länge jag orkar hålla på med de men...) För vi ska vinna skiten;D

söndag 20 november 2011

Hej, det var länge sen! Står just nu på perrongen i vårberg efter att ha besökt mina goa vänner frank och isak:) alltid lika trevligt, blev till och med bjuden på en riktigt god hemmagjord hamburgare! Nästa gång blir det min tur att bjuda på nått smarrigt:)

Nu är jag påväg mot stan för att möta upp tjejerna, vi ska nämligen på bio och se inte vilken film som helst utan den nya twilight filmen!!!:D är så taggad! Jag och anna har redan paxat varsin kille att spana på så vi kommer ge tjejen till Julia hehe

Hoppas ni också får en fortsatt trevlig söndag!

onsdag 9 november 2011

Ikväll följde jag med Joanna till FHS och fick bland annat träffa några från hennes klass och för att se stand up med Soran Ismael, han var så rolig att jag höll på att kissa ner mig! Fick lära mig att uttrycket "lurmus" benämningen på tjejer som ah luras.. hehe.. Motsvarigheten för killar kallas "fintpinne" dock inte lika vanligt ! Sånt stod han bland annat och skämtade om, riktigt bra show!

måndag 7 november 2011

Ikväll på Beach hallen har vi kört turneringar och jag är helt slut! Vann 3 och förlora 3 så är rätt nöjd. Kommer dock kännas imorgon!

Nu sitter jag och F och tittar på då elitspelarna tränar, se och lär som man brukar säga!

fredag 4 november 2011

Är kääääääär! Hittade den här klänningen på Topshop som jag var tvungen att ta med mig hem;) Den var lite dyr men har tänkt använda den på jobbet, jul, nyår, midsommar, fester, osv osv... då är det väl mer okej?:)

Topshop 849sek.

tisdag 1 november 2011

Och det bjöds på en underbart god räkpaj! Fan så god den var!!! Tack så mycket Simon!

Direkt efter jobbet blev jag uppringd av Simon som är på besök i Sthlm och bjöd mig på middag i midsommarkransen hos tjejerna!:D stod just då och väntade på pendeln men efter ett sånt erbjudande vände jag genast på klacken;)

fredag 28 oktober 2011

Övat lite på engelskan idag kan man säga!

På min lediga dag passade jag på att uträtta några ärenden där ena var att hitta åt Skatteverket för att få utskrivet min skattesedel åt min chef. Nog om de... Då jag hittar stället så får jag och två andra kvinnor inte komma in av någon anledning hörde inte vad han sa utan att vi skulle ta pendeln mot Sundbyberg och kliva av efter två stopp och där få besöka Skatteverket. Kan det bli mer krångligt?

Det var jag och två kvinnor varav en var turist och pratade engelska. Så liksom för hennes skull pratade jag och den andra kvinnan engelska och skulle följas då till det här andra stället. Vi pratar och vi pratar, men så viker den engelsktalande kvinnan av för hon orkar inte åka ända dit så men vi fortsätter gå utan henne och fortsätter även prata engelska... Sen efter ett tag så inser vi ju att vi lika gärna kan prata svenska?! Lite kul :P slutade också med att ingen av oss orkade åka dit utan gick åt varsitt håll!

onsdag 26 oktober 2011

He gick feint;) är nu inne på min tredje arbetsdag på Topshop i Stockholm och trivs riktigt bra, har galet sköna arbetskamrater och jag kommer bli rik på skor kan jag för er berätta! ;) hehe

Efter jobbet gick jag, anna, julia, simon och fredrik ut på fridays och tog oss en smarrig middag, lite vardagslyx såhär efter löning:) ah riktigt trevligt var det! Nu sitter jag på bussen hem och ska strax hoppa av! Must go!

torsdag 20 oktober 2011

Go kväll!
Sitter och tar igen förlorad tid med min kära vän Danne:) vi har ikväll tillagat en super god middag och sitter nu och snackar en massa skit och dricker Rose;)

Snart ska vi dra ut med tjejerna från Topshop och fira Klara som fyller 23!

Kan denna kväll bli mycke bättre?? ;)

tisdag 18 oktober 2011

Från min bästa vinkel eller hur.... Hehe

Fick följa med och ikväll och klättra på klätterverket i Nacka med Ludde, Deborah och Philip! satan så jobbigt men riktigt kul också;) kommer garanterat att kännas imorgon!!!:/

söndag 16 oktober 2011

Idag från halv 11 har vi varit på The Beachhallen och lirat volleyboll;) en rolig start på söndagen!

Övre rad: Felicia, Rebecca, Robert, Erik och Sara.
Undre rad: Linus, Emil, Filip och Bruce.

lördag 15 oktober 2011

Med mig har jag Felicia och Emil:)

I afton beger jag mig mot Globen och 0910eventet inför kvällens match.

Inte en dålig morgon inte! Då Emil serverar American pancakes till frukost;) helt underbart gott!

fredag 14 oktober 2011

Sitter Täljehallen och tittar på basket tillsammans med Adam, Felicia och Emil! :)

onsdag 12 oktober 2011

Dom efterlängtade smoothies, perfekta kvällsfikat! Yoghurt vanilj, frysta jordgubbar, 1 banan och en skvätt mjölk! Då har ni er en smarrig smoothies och ett nyttigt och gott kvällsfika:)