fredag 28 oktober 2011

Övat lite på engelskan idag kan man säga!

På min lediga dag passade jag på att uträtta några ärenden där ena var att hitta åt Skatteverket för att få utskrivet min skattesedel åt min chef. Nog om de... Då jag hittar stället så får jag och två andra kvinnor inte komma in av någon anledning hörde inte vad han sa utan att vi skulle ta pendeln mot Sundbyberg och kliva av efter två stopp och där få besöka Skatteverket. Kan det bli mer krångligt?

Det var jag och två kvinnor varav en var turist och pratade engelska. Så liksom för hennes skull pratade jag och den andra kvinnan engelska och skulle följas då till det här andra stället. Vi pratar och vi pratar, men så viker den engelsktalande kvinnan av för hon orkar inte åka ända dit så men vi fortsätter gå utan henne och fortsätter även prata engelska... Sen efter ett tag så inser vi ju att vi lika gärna kan prata svenska?! Lite kul :P slutade också med att ingen av oss orkade åka dit utan gick åt varsitt håll!

onsdag 26 oktober 2011

He gick feint;) är nu inne på min tredje arbetsdag på Topshop i Stockholm och trivs riktigt bra, har galet sköna arbetskamrater och jag kommer bli rik på skor kan jag för er berätta! ;) hehe

Efter jobbet gick jag, anna, julia, simon och fredrik ut på fridays och tog oss en smarrig middag, lite vardagslyx såhär efter löning:) ah riktigt trevligt var det! Nu sitter jag på bussen hem och ska strax hoppa av! Must go!

torsdag 20 oktober 2011

Go kväll!
Sitter och tar igen förlorad tid med min kära vän Danne:) vi har ikväll tillagat en super god middag och sitter nu och snackar en massa skit och dricker Rose;)

Snart ska vi dra ut med tjejerna från Topshop och fira Klara som fyller 23!

Kan denna kväll bli mycke bättre?? ;)

tisdag 18 oktober 2011

Från min bästa vinkel eller hur.... Hehe

Fick följa med och ikväll och klättra på klätterverket i Nacka med Ludde, Deborah och Philip! satan så jobbigt men riktigt kul också;) kommer garanterat att kännas imorgon!!!:/

söndag 16 oktober 2011

Idag från halv 11 har vi varit på The Beachhallen och lirat volleyboll;) en rolig start på söndagen!

Övre rad: Felicia, Rebecca, Robert, Erik och Sara.
Undre rad: Linus, Emil, Filip och Bruce.

lördag 15 oktober 2011

Med mig har jag Felicia och Emil:)

I afton beger jag mig mot Globen och 0910eventet inför kvällens match.

Inte en dålig morgon inte! Då Emil serverar American pancakes till frukost;) helt underbart gott!

fredag 14 oktober 2011

Sitter Täljehallen och tittar på basket tillsammans med Adam, Felicia och Emil! :)

onsdag 12 oktober 2011

Dom efterlängtade smoothies, perfekta kvällsfikat! Yoghurt vanilj, frysta jordgubbar, 1 banan och en skvätt mjölk! Då har ni er en smarrig smoothies och ett nyttigt och gott kvällsfika:)

"välkommen till storstan" by Felicia. Längsta kö jag sett och den sträcker sig enda till lyset ni ser längst bort på bilden! Nåja lite quality time med F:)

Vi tog bilen in till stan ikväll och tog en fika med Julia, Hanna och Klara på Coffe, väldigt trevligt och mycket tjejsnack;) det är ju lika roligt varje gång! Nu ska jag vara lite social med F då hon kämpar sig framåt! Hade

måndag 10 oktober 2011

Snygga underarmar får man också;)

Kvällens aktivitet på The Beach hallen var 1,5 timmes volleyboll träning;) roligaste någonsin!!! Längtar redan till nästa måndag;)

Här bor jag nu, i mitten huset:) det är väldigt fint verkligen och jag stormtrivs redan!

Här har vi han!:)

Min första dag som stockholmsbo! Steg upp tidigt och gjorde mig redo gör jobbsök. Tog mig till rätt buss utan problem, och hann till och med hälsa på Felicia på hennes jobb innan jag hoppade på pendeln till Stockholm.

Idag gick väl jobbletandet lite segt men
jag ger inte upp inte;)
Lunchade senare med Jocke på Vapiano, sen en köpte vi varsin kaffe och promenerade runt Skeppsholmen! Fick dessutom se där han jobbar (se bild) mäktigt!:)

söndag 9 oktober 2011

Weeeho! Har äntligen fått packa upp alla mina kläder på mitt nyköpta klädställ. Skor, smink, hårprodukter allt är på sin plats:) här ska jag alltså bo en tid framöver och är väldigt nöjd och känner mig varmt välkommen här hos Adam och Felicia!

Men allt kan ju inte va perfekt.... Min dator har bestämt sig för att krascha just nu.. Tyckte tydligen att det var lämpligt?!?! Brukar inte kasta sönder saker men datajävulen lever farligt just nu!

Imorgon blir det att söka jobb för fullt! Hade!:)

lördag 8 oktober 2011

Hej igen, nu var det ett tag sen va!
Jag känner verkligen hur sjukt fort tiden går! Om ca två månader var det 1år sen jag flyttade till Göteborg och nu sitter jag hemma hos mor och far i trygga Skellefteå och har vart här i 1 månad blir det prick imorgon då jag tar mitt pick o pack igen och flyttar till Stockholm!!!:D

Och idag var jag på lille Teos dop i landskyrkan och han var såååå duktig och log mest, tror han tyckte vi såg roliga ut ;) haha och stolta föräldrarna Cecilia och Johan!:)

lördag 1 oktober 2011

Kvällen spenderas i burvik i min farbrors stuga, värden och värdinnan ikväll är kusin Mattias och hans flickvän Lina. Kvällen bjuds på grillat, vin, bad, gott sällskap, fint väder och underbar utsikt !!